Kleinschaligheid is belangrijk zodat het voor onze klanten, de kleine kinderen, overzichtelijk blijft. Onze ruimtes zijn fris en licht u vind bij ons dus ook een moderne huiselijke indeling van de ruimtes die er toe bij dragen dat de kinderen zich snel thuis voelen. Het is ons doel te zorgen voor kinderopvang waarbij het kind geheel op eigen manier en in eigen tempo kan ontwikkelen. Zij zullen hierbij door gediplomeerde leidsters worden bijgestaan.

TISO bestaat uit twee locaties

Kinderdagverblijf Tiso aan de Valkenboslaan 286 heeft 1 verticale groep voor maximaal 11 kinderen van 0 tot 4 jaar.

BSO TISO en Kinderdagverblijf TISO aan de Toon Dupuisstraat 10a beschikt over twee ruimtes een groep voor 0 – 4 jaar en een groep voor 2 – 12 jaar.

Openingstijden van deze locaties zijn van maandag tot vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur. Eventueel kan hiervan worden afgeweken. Indien u eerder dan 07.30 uur of later dan 18.30 uur opvang wenst is dat in overleg mogelijk. Opvang in de weekend mogelijk indien er genoeg aanmeldingen hiervoor zijn.

 

Organisatie

Kinderdagverblijf TISO is een proffesionele en klantgerichte organisatie. Wij leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind en de maatschappij.

Zo maken wij het mogelijk dat ouders kunnen werken en bieden wij zelf een uitdagende werkplek.

Personeel

Wij werken met vaste pedagogische medewerkers. Echter wordt hiervan afgeweken bij zieke of vakantie. Maar er is ten alle tijden een vast pedagogisch medewerker aanwezig op de groep die de kinderen en ouders kent.

Uw kinderen worden opgevangen door professioneel en enthousiast personeel met jaren lange ervaring. Net als u willen wij alleen het beste voor uw kind! Ook hebben wij stagiaires en eventueel groepshulp medewerker in dienst.

Uitstapjes

Met onze bolderkarren maken wij geregeld uitstapjes met de kinderen.

Zo gaan we naar de park, kinderboerderij, bibliotheek of wandelen we door de wijk en maken we een tussenstop bij een nabij gelegen speeltuin. Een paar kinderen gaan ook geregeld mee een boodschapje doen. Zo hebben we in de omgeving van de Valkenboslaan en Toon Dupuisstraat verschillende winkels en centra’s.

Sluitingsdagen

  • Nieuwjaarsdag Gesloten
  • Pasen Gesloten
  • Koningsdag Gesloten
  • Hemelvaartsdag Gesloten
  • Pinksteren Gesloten
  • 1e Kerstdag Gesloten
  • 2e Kerstdag Gesloten

Op een door de weeksedag 5 december, 24 december en 31 december sluiten wij om 16.00 uur.

Bevrijdingsdag 5 mei om de 5 jaar. Let op in 2020 zijn we op 5 mei gesloten.

Buitenspeelplaats

Onze buitenspeelplaats is voorzien van de 4 belangrijke elementen zoals steen, gras, zand en water.

De kinderen kunnen tijdens hun buitenspeel moment fietsen, krijten in de zandbak, watertafel en ander speelgoed spelen. Ook worden er activiteiten buiten gedaan en kringspelletjes. In de zomer genieten de kinderen ook meestal de ochtend of middag maaltijd buiten.

Zo heeft de locatie aan de Toon Dupuisstraat een buitenspeelplaats van meer dan 200m2. En ons locatie aan de Valkenboslaan een leuk sprookjes speelhuis.

Uw kind inschrijven?

U kunt direct contact met ons opnemen voor meer informatie en/of het inschrijven van uw kind(eren)! Wij hebben nog direct plek beschikbaar.
Direct inschrijven